Lege cartridges? Lever ze in!

Gooi uw lege cartridges niet weg!

 

Nog steeds belanden er wereldwijd veel cartridges op de afvalberg. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wij geven namelijk zeer interessante vergoedingen voor lege inkjet cartridges! En als u een volle doos heeft staan laten we die gratis ophalen door PostNL, makkelijk toch?

Deze cartridges worden zorgvuldig gesorteerd en gereinigd. Wanneer mogelijk krijgt het overgrote deel een nieuw leven als SecondLife cartridge, de rest wordt gebruikt voor onderdelen of als plastic. Zo gaat er niets verloren.

 

De levensader

 

Het recyclen van cartridges is niet alleen heel belangrijk voor het milieu, maar ook voor ons! Doordat we cartridges herproduceren hebben we de kwaliteit van A tot Z in eigen hand en dit scheelt weer enorm in de productiekosten. Daarnaast kunnen we ook zorgen dat producten snel beschikbaar zijn zodat er geen nee verkocht hoeft te worden.

Bent u van plan om uw lokale verenigingen en/of scholen aan te schrijven om daar een leeggoedbox te mogen plaatsen? Heeft u andere suggesties en/of ideeën? Laat het ons weten! Als ondernemer en leverancier de handen ineen te slaan levert vandaag de dag nog steeds veel op.