1. Lege cartridges? Lever ze in!

  Lege cartridges? Lever ze in!

  Gooi uw lege cartridges niet weg!

   

  Nog steeds belanden er wereldwijd veel cartridges op de afvalberg. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wij geven namelijk zeer interessante vergoedingen voor lege inkjet cartridges! En als u een volle doos heeft staan laten we die gratis ophalen door PostNL, makkelijk toch?

  Deze cartridges worden zorgvuldig gesorteerd en gereinigd. Wanneer mogelijk krijgt het overgrote deel een nieuw leven als SecondLife cartridge, de rest wordt gebruikt voor onderdelen of als plastic. Zo gaat er niets verloren.

   

  De levensader

   

  Het recyclen van cartridges is niet alleen heel belangrijk voor het milieu, maar ook voor ons! Doordat we cartridges herproduceren hebben we de kwaliteit van

  Lees meer »
 2. Drop shipment & AVG

  Drop shipment & AVG

  Algemene verordening gegevensbescherming

   

  Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe EU-privacywet in. Dit vraagt om de nodige voorbereidingen om de persoonsgegevens van uw klanten te beschermen.

  Zo hebben uw klanten het recht om te weten welke gegevens u bewaart, waarom u dat doet, middels welke systemen, of u deze informatie ook met anderen deelt, wie dat zijn, maar ze mogen bijvoorbeeld ook vragen hoe u deze gegevens beveiligd.

  Naast dat alles heeft u ook nadrukkelijke toestemming van uw klanten nodig om hun persoonsgegevens met ons te delen wanneer u ons de opdracht geeft om een drop shipment voor u uit te voeren. Dit kunt u bijvoorbeeld uitleggen in een privacyverklaring. Uiteraard hoeft u SecondLife Inkjets niet met naam en toenaam te benoemen, u kunt bijvoorbeeld ook uitleggen dat u,

  Lees meer »
 3. Onze volgende stap!

  Onze volgende stap!

  We zijn er bijna...

  De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het bouwen van een geheel nieuwe website, met als belangrijkste speerpunt: gebruiksvriendelijkheid en kennis.

  Lees meer »