100% Garantie


Op de cartridges van SecondLife wordt 100% garantie gegeven. Mocht er een probleem zijn met een SecondLife cartridge dan zal het betreffende verkooppunt van SecondLife de cartridge vervangen voor een nieuwe SecondLife cartridge, mits deze op de juiste wijze behandeld is. Lege cartridges, cartridges met gebruikersschade en/of (af)gebroken onderdelen vallen niet onder de garantie.

 

Het gebruik van huismerk cartridges heeft geen invloed op de garantie van uw printer of een onderhoudscontract. Het is voor een fabrikant verboden om aan koppelverkoop te doen en u te verplichten om het merk cartridges van de fabrikant te gebruiken. Als gebruiker bent u wettelijk gezien volledig vrij in uw keuze welk merk cartridges u wenst te gebruiken. Hetzelfde geldt voor uw koffiezetapparaat, wasmachine, stofzuiger of auto.

Een printerfabrikant zal u d.m.v. advies en automatische updates zo veel mogelijk sturen richting hun eigen (en vaak dure) cartridges, maar de wet is heel duidelijk als het gaat om uw keuzevrijheid.

(Bron: EU-wetgeving en nationale wetgeving).

 

Heeft u een storingsmelding op uw printer staan omtrent de cartridges van SecondLife? Neem dan een kijkje op onze Support pagina voor meer informatie.

 

Heeft u vragen omtrent de garantie van uw product of de werking hiervan, neemt u dan gerust contact met ons op:

T: +31 (0) 252 68 10 02
E: info@secondlife-inkjets.nl