Welkom bij Secondlife Inkjets B.V.

 

 Alpha

ALSO International

ALSO International is een distributeur van originele print benodigdheden en behoort tot de top 5 in Europa. Zij distribueren uitsluitend A-merken in heel Europa aan resellers, zoals kantoorapparatuur dealers, inkoop bedrijven & retailers en webshops in de IT-en kantooruitrusting sector. Dankzij deze samenwerking is het mogelijk ook originele cartridges te leveren onder gunstige voorwaarden.

GP Batteries

GP is een van de grootste fabrikanten van batterijen in de wereld en is vooral bekend om haar brede assortiment oplaadbare-, eenmalige batterijen en batterijladers. De vraag naar batterijen neemt enorm toe door het gebruik van digitale camera's en andere draadloze toepassingen. Door het brede assortiment van GP Batteries biedt u een antwoord op de vraag van de consument. Het neemt niet veel ruimte in de winkel in, maar levert een maximale opbrengst op. Uiteraard adviseren wij u de focus te leggen op de mooie productrange oplaadbare batterijen.


Qtrek logo

Qtrek

Als sub distribiteur van Qtrek kunnen wij een ruim assortiment aan telecom accessoires aanbieden. Van carkits tot selfiesticks, het brede assortiment van Qtrek staat voor kwaliteit en dankzij de herkenbare verpakking pakt het snel de aandacht van de consument. Mede door de, door Apple gecertificeerde, kabels en laders blijft de consument ook graag terugkomen.

Integral

Integral

Integral is al vanaf 1986 gespecialiseerd in opslag en geheugen producten. Ook streven zij net als SecondLife kwaliteit, betrouwbaarheid en scherpe prijzen na. 
Hierdoor kunnen wij u een goed product met aantrekkelijke marges aanbieden.

 

Naast originele cartridges, printpapier en batterijen heeft de groeiende vraag naar
extern geheugen bij onze klanten tot de beslissing geleidt, een aantal geselecteerde producten
toe te voegen aan ons assortiment.
Drie grote spelers binnen deze markt zijn vergeleken. Boven Kingston en Sandisk hebben wij voor
Integral Memory als hoofdleverancier gekozen. Zij zijn al vanaf 1986 gespecialiseerd in opslag en
geheugen producten. Ook streven zij net als SecondLife kwaliteit, betrouwbaarheid en scherpe
prijzen na. Hierdoor kunnen wij u een goed product met aantrekkelijke marges aanbieden.