logo_also

ALSO

Als distributeur van originele print benodigdheden behoren ze tot de top 5 in Europa. Zij distribueren uitsluitend A-merken in heel Europa aan resellers, zoals kantoorapparatuur dealers, inkoop bedrijven & retailers en webshops in de IT-en kantooruitrusting sector. Dankzij deze samenwerking is het mogelijk ook originele cartridges te leveren onder gunstige voorwaarden.

logo_qtrek

Hoco

Als distribiteur van Hoco kunnen wij een ruim assortiment aan telecom accessoires aanbieden. Van carkits tot selfiesticks, het brede assortiment van Hoco staat voor kwaliteit en dankzij de herkenbare verpakking pakt het snel de aandacht van de consument. Mede door de, door Apple gecertificeerde, kabels en laders blijft de consument ook graag terugkomen.

logo_integral

Integral

Integral is al vanaf 1986 gespecialiseerd in opslag en geheugen producten. Ook streven zij net als SecondLife kwaliteit, betrouwbaarheid en scherpe prijzen na. Hierdoor kunnen wij u een goed product met aantrekkelijke marges aanbieden.

logo_ngs

NGS

Met kantoren in vijf landen is NGS in staat om de markt in meer dan 25 landen te voorzien van computer accessoires. Door hun sterke affiniteit met vier duidelijke categorieën kunnen ze in grote getale produceren waardoor de kosten gedrukt worden. Zo betaald de consument een betere prijs, zonder in te leveren op de kwaliteit. Via hun sub distributeur in Nederland is SecondLife in staat om bijna 90% van hun assortiment aan te bieden.

logo_gp

GP Batteries

GP is een van de grootste fabrikanten van batterijen in de wereld en is vooral bekend om haar brede assortiment oplaadbare-, eenmalige batterijen en batterijladers. De vraag naar batterijen neemt enorm toe door het gebruik van digitale camera's en andere draadloze toepassingen. Door het brede assortiment van GP Batteries biedt u een antwoord op de vraag van de consument. Het neemt niet veel ruimte in de winkel in, maar levert een maximale opbrengst op. Uiteraard adviseren wij u de focus te leggen op de mooie productrange oplaadbare batterijen.