SecondLife - Multipack HP 963 XL

Artikelnummer
11111539
EAN
6953810882615
Fabrikantcode
3YP35AE
Merk
SecondLife Inkjets
Kleur
Type
Huismerk
Geschikt voor printermerk
HP
Inhoud (ml)
50 3*25

Meer printen voor minder geld

Met onze SecondLife cartridges bespaar je direct op jouw printkosten. Onze eigen patronen bevatten meer inkt ten opzichte van het origineel. Door de grotere inhoud, bespaar je enorm op je printkosten.

De voordelen op een rij:

  • Duurzaam Recycleproces: Lege cartridges worden grondig geïnspecteerd, gereinigd en opnieuw gevuld met premium inkt, waardoor ze een tweede leven krijgen en bijdragen aan een circulaire economie.
  • Hoogwaardige Kwaliteit: De gerecycleerde cartridges zijn moeilijk te onderscheiden van originele inktpatronen en bieden uitstekende printresultaten met nauwkeurige kleuren en scherpe contrasten.
  • Kostenbesparend: Met SecondLife Inkjets cartridges kunt u aanzienlijk besparen op printkosten zonder in te boeten op de afdrukkwaliteit, waardoor u een economische en duurzame keuze maakt.
  • Nieuwe Chip en Compatibiliteit: Elke cartridge wordt uitgerust met een nieuwe chip om volledige compatibiliteit met uw printer te garanderen, wat zorgt voor betrouwbare prestaties en naadloze integratie.
  • Strenge Kwaliteitscontrole: Elke cartridge ondergaat een uitgebreide kwaliteitscontrole en testprint om te waarborgen dat deze voldoet aan de hoogste normen voor kleur, helderheid en functionaliteit.