Dealer worden

cartridges

Wilt u cartridges verkopen? Dan is SecondLife Inkjets uw partij

De vraag naar SecondLife Inkjets is de laatste jaren explosief gestegen. De eindgebruiker waardeert de kwaliteit, de prijs en het groene karakter. Hier profiteren de verkopende dealende partners ruim van. SecondLife Inkjets business-reseller worden kent vele voordelen. Niet alleen kunnen we u voorzien van A-kwaliteit inktcartridges voor de beste prijs, ook maken we voor iedere klant een aanbod op maat. Profiteer van aantrekkelijke marges, uitgebreide ondersteuning en logistieke ervaring. Vul vrijblijvend onderstaand dealerschap aanvraagformulier in voor meer informatie.

Wilt u cartridges verkopen? Dan is SecondLife Inkjets uw partij
kwaliteit

Kwaliteit, van A tot Z, in eigen hand

Tijden veranderen en tegelijk biedt dit ook weer kansen! Zeker is duidelijk dat leverancier en winkelier de handen ineen moeten slaan. Samen klantgericht denken levert deze dagen nog steeds veel op! Doordat we ons volledig hebben toegelegd op het zelf in handen hebben van de lege cartridge tot het eindproduct produceren we met ons eigen leeggoed.

Dit levert een aantal voordelen op waar u als retailer ook gebruik van kunt maken. In de eerste plaats is er totale controle over de kwaliteit. Doordat de cartridges allen zelf worden ingezameld weten wij precies de herkomst en kwaliteit van het product. Daarnaast kunnen wij goedkoper produceren doordat er een aantal schakels uit de keten verdwenen zijn. Dit in combinatie met een mooie, frisse en duidelijke uitstraling van de producten moeten er kansen zijn de verkoop van inkjetcartridges óók in uw winkel een boost te geven.

Kwaliteit, van A tot Z, in eigen hand
Boeken & meer

Meer dan alleen cartridges

Sinds begin 2019 zijn we verhuisd naar een groter pand met meer opslagruimte. We hebben namelijk grootse plannen! Vanaf nu is SecondLife Inkjets uw one-stop groothandel voor o.a. kantoorartikelen, telefoon accessoires, feestartikelen en meer dan 50.000 boeken. Heeft u geen aansluiting met Centraal Boekhuis? Als klant van SecondLife Inkjets heeft u dit via onze ISBN selector automatisch en geheel kosteloos. Zo heeft u toegang tot uw gehele assortiment binnen één webportal. Gecombineerd met een informele relatie zonder contracten, gezonde marges en een heldere aftersales ondersteuning zetten we samen met ondernemers de volgende stap richting de toekomst.

Meer dan alleen cartridges
Waarom kiezen voor SecondLife?

Specialist

  • Al 15 jaar actief als producent, importeur en groothandel
  • Up to date met de nieuwste modellen
  • Hoge vergoedingen voor lege inkjet cartridges
  • 100% garantie
  • Persoonlijk contact
  • Prettige samenwerking
  • Ondersteunend in techniek, verkoop & uitstraling
Specialist
Het team

Aandacht, kwaliteit & service

Met een informeel en hecht team werken we dagelijks aan de optimale service, interessante producten en een altijd groeiend klantportfolio. Heeft u vragen voor ons kunt u ons van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 telefonisch bereiken via 0252 - 68 10 02 of per mail via info@secondlife-inkjets.nl.

Aandacht, kwaliteit & service

Meld u vandaag nog aan als dealer en profiteer van de vele voordelen