Wilt u cartridges verkopen? Dan is SecondLife Inkjets uw partij.

 

De vraag naar SecondLife Inkjets is de laatste jaren explosief gestegen. De eindgebruiker waardeert de kwaliteit, de prijs en het groene karakter. Hier profiteren de verkopende dealende partners ruim van. SecondLife Inkjets business-reseller worden kent vele voordelen. Niet alleen kunnen we u voorzien van A-kwaliteit inktcartridges voor de beste prijs, ook maken we voor iedere klant een aanbod op maat. Profiteer van aantrekkelijke marges, uitgebreide ondersteuning en logistieke ervaring. Vul vrijblijvend onderstaand dealerschap aanvraagformulier in voor meer informatie.


Kwaliteit, van A tot Z, in eigen hand

 

Tijden veranderen en tegelijk biedt dit ook weer kansen! Zeker is duidelijk dat leverancier en winkelier de handen ineen moeten slaan. Samen klantgericht denken levert deze dagen nog steeds veel op! Doordat we ons volledig hebben toegelegd op het zelf in handen hebben van de lege cartridge tot het eindproduct produceren we met ons eigen leeggoed. Dit levert een aantal voordelen op waar u als retail ook gebruik van kunt maken. In de eerste plaats is er totale controle over de kwaliteit. Doordat de cartridges allen zelf worden ingezameld weten wij precies de herkomst en kwaliteit van het product. Daarnaast kunnen wij goedkoper produceren doordat er een aantal schakels uit de keten verdwenen zijn. Dit in combinatie met een mooie, frisse en duidelijke uitstraling van de producten moeten er kansen zijn de verkoop van inkjetcartridges óók in uw winkel een boost te geven.


Meer dan alleen cartridges

 

Sinds begin 2019 zijn we verhuisd naar een groter pand met meer opslagruimte. We hebben namelijk grootste plannen! Vanaf nu is SecondLife Inkjets uw one-stop groothandel voor o.a. kantoorartikelen, telefoon accessoires, feestartikelen en meer dan 50.000 boeken. Heeft u geen aansluiting met Centraal Boekhuis? Als klant van SecondLife Inkjets heeft u dit via onze ISBN selector automatisch en geheel kosteloos. Zo heeft u toegang tot uw gehele assortiment binnen één webportal. Gecombineerd met een informele relatie zonder contracten, gezonde marges en een heldere aftersales ondersteuning zetten we samen met ondernemers de volgende stap richting de toekomst.


Waarom SecondLife?

 

  • Al meer dan 14 jaar actief als producent, importeur en groothandel
  • Enkel voor de retail, wij verkopen niet direct aan de consument
  • Up to date met de nieuwste modellen
  • Hoge vergoedingen voor lege inkjet cartridges
  • 100% garantie
  • Persoonlijk contact
  • Prettige samenwerking
  • Ondersteunend in techniek, verkoop & uitstraling

Vul vrijblijvend onderstaand dealerschap aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en onze privacyverklaring.