The young life of SECONDLIFE

2006                                 

Oprichting SecondLife Inkjets

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot toonaangevende leverancier van inkjet cartridges. We zijn zelfs al enkele jaren het snelst groeiende bedrijf in ons segment.

 2007             

Recycleprogramma

SecondLife start haar eigen Recycleprogramma. Scholen, verenigingen, bedrijven en winkels nemen deel aan ons inzamelproject. Het is goed voor het milieu en we belonen de inzamelaars met hoge vergoedingen.

 2008

Uitstraling

Samen met Brum Packaging Design ontwikkelen we de huidige 'look & feel' van SecondLife. De frisse nieuwe uitstraling valt op en spreekt de consumenten aan.

 2009

Verhuizing

De vraag naar SecondLife Inkjets blijft toenemen. Zo verwelkomen we onze 400ste dealer. We groeien uit ons jasje en verhuizen naar een groter pand. Nu is er ook meer ruimte om het logistieke proces te optimaliseren.

 2010

Joint venture

SecondLife Inkjets gaat een samenwerking aan met een ISO 9001 & 14001 gecertificeerde fabriek uit Azië. Met ruim 500 medewerkers produceert men hier de beste cartridges. Volledige inzage in de researchafdeling en kwaliteitscontroles bevestigen de kwaliteit en ons goede gevoel.

 2011

Totaaloplossing

SecondLife blijft haar service perfectioneren en gaat een samenwerking met ALSO International aan. Vanaf nu bieden wij óók originele cartridges aan onder gunstige voorwaarden. Een hoogwaardige totaaloplossing met de scherpste prijzen en supersnelle levering is geboren.

 2012

Marketing

Om samen met onze partners de verkoop van printsupplies nog meer ondersteuning te geven richten wij een afdeling Marketing op. Speerpunt van deze afdeling is om samen met de afnemers van SecondLife op lokaal niveau de consument naar de winkel te bewegen.

 2013

Research

Wij blijven streven naar verbetering van zowel onze producten als ons vakmanschap. Daarom start SecondLife een eigen research afdeling. Hierdoor beschikken wij zelf over de kennis en expertise om de kwaliteit van SecondLife te waarborgen. Vandaag de dag eist de wereld namelijk meer dan kwaliteit, en terecht!

 2014

Kwaliteit van A tot Z

Dankzij het SecondLife recycleprogramma produceren we met ons eigen leeggoed. De cartridges die klanten opsparen komen bij ons voor controle en gaan, na grondige keuring, weer terug de productie in. Zo hebben wij onze kwaliteit van begin tot eind in eigen hand.

 2015

Toner Cartridges

Ook de vraag naar toners stijgt en SecondLife Inkjets vindt een producent met dezelfde kwaliteitseisen. Niet alleen de scherpe prijs & kwaliteit bevalt goed, maar ook de snelle levertijden en sterke compatibiliteit slaat zeer goed aan bij onze klanten. In het najaar wordt er gekozen om de top 250 toners in Nederland permanent toe te voegen aan ons assortiment om te kunnen voldoen aan de vraag van de consument.

 2016

Innovatie

Dicht bij de bron is vandaag de dag 'key'. Daarom gaat SecondLife Inkjets een constructieve samenwerking aan met de meest toonaangevende leverancier van microchips voor inktcartridges.

 2017

Kennis & gebruikersgemak

Als leverancier hebben we niet alleen een verantwoordelijkheid om producten van hoge kwaliteit te leveren, maar ook om onze klanten te voorzien van kennis en goede ondersteuning. Door middel van een nieuwe website kunt u voortaan nóg makkelijker bestellen, informatie over de producten vinden en heeft u antwoord op de meest gestelde vragen van uw klanten.

 2018

Uitbreiding

Ons klantenbestand groeit nog altijd en om te zorgen dat we kunnen voldoen aan onze eigen kwaliteitseisen zetten we in samenwerking met onze fabriek een crisiscentrum op om onze kwaliteit nog beter te bewaken en, indien nodig, nóg sneller kunnen inspelen op veranderingen in de markt.

 2019

Verhuizing

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn breiden wij ons assortiment uit. Dit betekent dat we nogmaals uit ons jasje groeien en verhuizen naar een groter pand. In het nieuwe pand gaan we direct van start met het toevoegen van boeken, kantoorartikelen en feestartikelen aan ons assortiment. Ook halen we als officiële distributeur telefoonaccessoires van het merk Hoco naar Nederland.

 2020

Marktleider

Door nauw samen te werken met onze subdistributeurs benaderen we de 1.500 verkooppunten voor SecondLife cartridges. Dit maakt ons officieel marktleider binnen de distributie van alternatieve cartridges aan de retail in de Benelux.

 2021

OnsMagazijn.nl

Online heeft de toekomst, maar de lokale winkelier is de ruggengraat van de gemeente. We begrijpen dat veel consumenten hun producten graag online kopen vanwege het gemak, maar we weten als geen ander dat de online reuzen niet degene zijn die de winkelstraat in leven houden. Het is de lokale ondernemer die begrijpt wat de klant écht wilt, nog steeds de beste service biedt en ervoor zorgt dat de lokale economie in stand blijft. Door de handen ineen te slaan met onze klanten, partners en aangesloten leveranciers kunnen we de webwinkel van de lokale winkelier in leven roepen. OnsMagazijn.nl is geboren en biedt de winkel de mogelijkheid om meer dan 150.000 artikelen aan te bieden, zonder de winkel te verbouwen. Zo koopt de consument digitaal, en tóch lokaal.

 

SecondLife blijft dus ambitieus. Wij geloven in de kwaliteit én in de kracht van onze producten. Want zeg nou zelf: waarom zou u niet voor SecondLife kiezen?

Belangstelling? Bel voor informatie naar +31 (0) 252 68 10 02 of vul het dealerformulier in!